Hozzávalók:
50 dkg darált keksz,
25 dkg porcukor,
3 ek kakaó por,
5 dkg kókusz reszelék
1 dl kávé, 1/2 dl rum,
barack lekvár
kevés tej
Töltelék:
25 dkg vaj,
25 dkg porcukor,
1 cs. kókusz reszelék
A barna "tészta" hozzávalóit összegyúrom, annyi barack lekvárt kanalazok lassacskán hozzá, amennyit felvesz, de ne legyen lágy! Ha kész egy kicsit be kell rakni a hűtőbe, hogy megdermedjen.
Addig a krémhez a vajat habosra keverem a porcukorral és egy fél csomag vaníliás cukorral, majd a kókusz reszelékkel is.
A barna tésztát kiveszem a hűtőből, téglalap alakúra és kb. 0,5 cm vastagságúra nyújtom, és rákenem a krémet, majd feltekerem.
Celofánba csomagolom, és a hűtőbe visszateszem, hogy később jobban tudjam szeletelni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése