2013. február 7., csütörtök

Pulyka Cordon Bleu


Hozzávalók: 
1 kg pulykamell
200 g pulykasonka
reszelt sajt (mozzarella/trappista)
Fűszerek tetszés szerint
liszt, tojás, prézli
alufólia

A pulykamellet vékony szeletekre vágjuk és kicsit kiklopfoljuk. Jó nagy szeletek legyenek,( hogy fel lehessen őket tekerni). Ráterítjük a sonkát és sajtot szórunk a közepébe. Szorosan feltekerjük a melleket és alufóliába csomagoljuk úgy, hogy nehogy kifolyjon a sajt. Ha minden szelettel megvagyunk, pároló edénybe tesszük a pulykamell tekercseket és megpároljuk őket. Így nem esnek szét panírozáskor. Fűszerezzük, bepanírozzuk és bő olajban kisütjük a húst.
Franciasalátával és sült krumplival tálaltam!
Egy nap alatt elfogyott! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése